Drempelloos op Vakantie

Prachtige vakanties met zorg in Borne

Kiest u graag in eigen land uw vakanties met zorg? Maak dan kennis met de vakantiewoning van Drempelloos op Vakantie. Deze vindt u in Borne op een prachtlocatie, waar vakanties met zorg altijd slagen.

Samenwerking voor uw vakanties met zorg
Naast de Bornse vakantiewoning treft u Villa Meijling, een verblijfsvestiging van BTKzorg/Zorgvilla’s Twente. Samen met deze organisatie bieden we u extra mogelijkheden, zodat u zelf uw ideale vakanties met zorg samenstelt.
Zorg inkopen naar wens

Wat vindt u passen bij vakanties met zorg? Kies uit de volgende mogelijkheden van BTKzorg:

Hoe werkt het: Bornse vakanties met zorg?

De zorgdiensten koopt u zelfstandig in bij BTKzorg en betaalt u daar ook rechtstreeks aan. Drempelloos op Vakantie staat hier dus buiten. Vandaar ook dat de diensten los staan van de huurprijs van uw aangepaste vakantiewoning. Wilt u eerst meer informatie van ons over een eventueel ZorgPluspakket van BTKzorg? Laat het weten, wij helpen u graag op weg.

Over uw zorg via BTKzorg/Zorgvilla’s Twente

Wie zelfstandig wil blijven wonen, kan verzorgings- en verpleeghuiszorg inschakelen van BTKzorg. Deze awbz-erkende thuiszorgorganisatie maakt zelfstandig wonen én vakanties met zorg mogelijk in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. Deze locaties vallen onder Zorgvilla’s Twente, waar BTKzorg aan verbonden is. Villa Meijling, naast de vakantiewoning van Drempelloos op Vakantie, is een van deze zorglocaties. Meer weten over BTKzorg? Of meteen uw vakanties met zorg boeken? Boek uw woning en ga daarna naar de speciale pagina over Drempelloos op Vakantie en BTKzorg.