Drempelloos op Vakantie

Wat schrijven onze gasten over ons?

Gastenboek

In de vakantiewoning van Drempelloos op Vakantie in Borne vindt u een gastenboek. Lees hieronder enkele berichten die gasten achterlieten. Bent u bij ons op bezoek geweest en wilt u ook graag een bericht achterlaten? Stuur dan een e-mail naar info@drempelloosopvakantie.nl. Of geef uw ervaringen door via onze Facebookpagina. Ons liken kan hier ook.

Reacties uit het gastenboek

“We hebben genoten van de mooie woning en ook van de omgeving. We zullen zeker reclame maken en wij komen in ieder geval terug.”

Frank en Inez uit Zaandam

 

“Goede ruime aangepaste woning. Groot dorp met veel winkels. De omgeving is het ontdekken waard. Oude stad/dorpkern voor rolstoel erg hobbelig. Hopelijk komen we nog terug.”

Paul en Hannie uit Harmelen

 

“Woning was voor ons prima, zeer geschikt voor gezin met 2 tienermeiden waarvan 1 rolstoelafhankelijk. Het extra bed op de overloop zorgde ervoor dat ook oma nog 2 nachten kon logeren. Op de slaapkamer misten we een kussensloop en wat extra schalen/slabak zou prettig zijn. Verder niets dan lof.”

Familie van Diggelen uit Spijkenisse

Kortom een prima week

“We hebben zeer genoten van het huisje. Daarnaast hadden we prachtig weer en hebben we heerlijk kunnen fietsen. Een compleet huis, ook onze kinderen zijn er een weekend geweest. ‘t Is fantastisch, echt een aanrader.”

Hilda en Jan uit Alkmaar

 

“Prachtige woning en hopen dat er nog veel mensen gebruik van zullen maken. Wij komen zeker terug! Met hartelijke dank.”

Familie van de Kruit

 

“We hebben een fijne week met onze hond Willem doorgebracht. Het huis is goed aangepast en ziet er leuk uit. Fijn, de grote ruimtes. Ook buiten op hetgrote terras. Het land rondom Borne is mooi. Er zijn genoeg uitstapjes te maken.”

Rineke en Frans uit Arnhem

 

“Het is een met smaak ingericht huisje, op een mooie plek met een fijne beschutte tuin met zicht op goren met veel vogels. Het beheerdersechtpaar zijn vriendelijk betrokken mensen. Er is zichtbaar veel aandacht besteed aan het geschikt maken voor mensen met een handicap. De prijs is absoluut goed voor het gebodene. Ook voor mensen met een smallere beurs is de prijs in het hoogseizoen te betalen. Wat ons betreft verdient het totaal een 8 op dit moment.”

Willy en Astrid

De eerste gasten in 2011

Joy, John en dochter Star van der Stel werden in het Paasweekend verwelkomd door de secretaris van de Stichting DoV: de heer Platvoet en het beheerdersechtpaar de heer en mevrouw Burke. Het was een eer als eerste gasten te verblijven. Nog wel puntjes op de i en dan kunnen na de opening de volgende gasten net zo genieten als wij!

Zonnige groet, Joy John & Star