Over de woning

Aangepaste vakantiewoningen? Ontdek Borne (Twente)

Zoekt u in een wirwar aan aangepaste vakantiewoningen naar uw ideale weekje of weekend weg? Ontdek dan Drempelloos op Vakantie in het Overijsselse Borne; een plek waar alles voor elkaar is en u alles bij de hand hebt. Van zorg tot winkels en van natuur tot openbaar vervoer, zie ook over Borne.

Alles wat u nodig hebt in aangepaste vakantiewoningen

Hoe moet uw ideale aangepaste vakantiewoning eruit zien? Bij ons vindt u alle comfort: van automatische deuren en aangepaste badruimte tot hoog-laagbedden en -aanrecht. Ervaar ook hoe rolstoelvriendelijk de zonnige tuin is met zijn 2 terrassen – eentje zelfs overdekt! Die tuin bereikt u zowel via slaap- als huiskamer. Voor compleet overzicht, zie aangepaste vakantie.

Weegt u rust mee in zoektocht naar aangepaste vakantiewoningen?

Wilt u rustig en ongestoord genieten? De aangepaste vakantiewoning van Drempelloos op Vakantie treft u aan de rand van een rustige woonwijk. Ook het uitzicht biedt u rust dankzij een prachtig park. Daar hebt u ook uw eigen parkeerplek. En geeft het u ook rust om zorg bij de hand te hebben? Achter uw vakantiehuis staat een zorgvilla. Het zorgteam van deze villa biedt u ook in de recreatiewoning vakantie met zorg.

Goed bereikbaar voor u en gasten

Vindt u het bij uw keuze voor aangepaste vakantiewoningen belangrijk om makkelijk overal naartoe te kunnen? Of dat u goed bereikbaar bent voor bezoek? Vanaf dit vakantiehuis bent u in enkele minuten lopen bij het NS-station. Ook de snelweg ligt op slechts een paar minuten rijafstand. En wilt u even ontspannen het dorp in? Het centrum van Borne vindt u vlakbij.

Voor wie zoekt u aangepaste vakantiewoningen?

Vergelijkt u aangepaste vakantiewoningen voor uzelf of voor een ander? Wat uw achtergrond ook is, kom gerust eens kijken. Ontdek hoe sfeervol de recreatiewoning in Borne is. En hoe u hier makkelijk met 5 mensen vakantie viert, ook met een lichamelijke beperking. Of bekijk alvast de plattegrond en vier uw vakantie met rolstoel.

Hoge waardering van gasten

Eerdere gasten die zochten naar aangepaste vakantiewoningen, waardeerden onze prijs/kwaliteitverhouding en de hartelijke en goed verzorgde ontvangst het meest.

boeknu-button