Beheerdersechtpaar

Deels begeleid op vakantie dankzij beheerdersechtpaar

Wilt u enigszins begeleid op vakantie? Bijvoorbeeld omdat u aan een rolstoel gebonden bent en het prettig vindt privacy én wat hulp in de buurt te hebben? Kom dan naar Drempelloos op Vakantie in Borne. Hier vindt u een prachtige vakantiewoning – naast een park en vlakbij het centrum – met een beheerdersechtpaar om de hoek.

Begeleid op vakantie dankzij echtpaar Burke

Het vakantiehuis in Borne (Twente/Overijssel) is ideaal ingedeeld voor uw vakantie met rolstoel. En enkele huizen verderop wonen de heer en mevrouw Burke. Zij zorgen dat u begeleid op vakantie kunt en tóch uw privacy hebt. Dit echtpaar zet zich al vanaf de opening in 2011 in om vakantievierders die dat willen, te kunnen ondersteunen. Kortom, voor een verblijf met alle vrijheid en toch het gevoel van begeleid op vakantie, gaat u naar Borne.

Contactgegevens echtpaar Burke

Adres: Pasteurstraat 12 in Borne
Telefoon: 074-2665524
Mobiel: 06-29085776
E-mailadres: carloburke@outlook.combeheerder@drempelloosopvakantie.nl

Contact vóór uw komst

Boekt u uw vakantiewoning van Drempelloos op Vakantie? Neem enkele dagen vóór uw komst contact op met het echtpaar en stem samen af wanneer u de sleutel van de woning haalt. Dan begint deels begeleid op vakantie gaan meteen goed.

Hulpmiddelen en zorg nodig?

Begeleid op vakantie gaan betekent in Borne ook beschikken over de nodige hulpmiddelen voor een aangepaste vakantie. En zorg inkopen direct om de hoek. Achter uw vakantiewoning bevindt zich namelijk een zorgvilla. Wilt u meer vorm geven aan begeleid op vakantie? Dan vindt u hier alles wat u nodig hebt voor uw vakanties met zorg. Boek nu en ga binnenkort al semibegeleid op vakantie.