Aanpassingen en hulpmiddelen

Ideale aangepaste vakantie dankzij hulpmiddelen

Wat hebt u nodig voor uw ideale aangepaste vakantie? Ontdek de aanpassingen en hulpmiddelen in uw vakantiewoning van Drempelloos op Vakantie in Borne. Hier vindt u alles om vrij en ontspannen vakantie te vieren.

Van aangepaste vakantie naar aangename vakantie

  • bredere deuren en voordeur met elektrische deuropener
  • hoog-laagaanrecht en 2 hoog-laagbedden
  • sta-op-fauteuil en 2 elektrisch verstelbare tafelstoelen
  • in hoogte en breedte verstelbare douchestoel, douche, toilet en in hoogte verstelbare wastafel
  • verlichting op afstandsbediening

Handige hulpmiddelen tijdens uw aangepaste vakantie

  • tillift en papegaai (bedheffer) in slaapkamer beneden
  • traplift in hal
  • 2 rolstoelen
  • 1 rollator
  • oplader voor scootmobiel

In en om uw huis alles voor uw aangepaste vakantie

Al bij binnenkomst beleeft u het comfort van deze aangepaste vakantiewoning: de voordeur opent met het grootste gemak dankzij de elektrische deuropener. En wilt u tijdens uw vakantie met rolstoel naar de bovenverdieping? Die bereikt u eenvoudig dankzij een traplift.

Comfort in keuken en woonkamer tijdens aangepaste vakantie

Om uw aangepaste vakantie zo prettig mogelijk te maken, vindt u hier nog veel meer handige elementen. Zoals de hypermoderne, open keuken met in hoogte verstelbaar aanrecht. En bij de eettafel ervaart u het gemak van 2 elektrisch verstelbare tafelstoelen. Relaxen lukt u zeker dankzij de comfortabele elektrische sta-opfauteuil in de woonkamer. En wilt u de verlichting aanpassen aan uw stemming? Met de afstandsbediening bestuurt u alle lampen in huis.

Ideale wc en doucheruimte voor aangepaste vakantie

Bezoekt u het toilet? Hier vindt u een hoge wc en beugels om veilig overeind te komen. Na afloop uw handen wassen? U past de hoogte van de wastafel eenvoudig aan. Ook douchen wordt hier een genot tijdens uw aangepaste vakantie: onze douchestoel verstelt u makkelijk in hoogte en breedte. Zo hebt u altijd de ideale douchehoogte in deze ruime en lichte badkamer.

Aangepaste vakantie = aangepaste slaapkamer

Slapen doet u als een roos in deze aangepaste vakantiewoning. Als u naar bed gaat, hebt u alle gemakken bij de hand. Op de begane grond vindt u in de slaapkamer 2 hoog-laagbedden. Daarnaast maken een ingebouwde tillift en papegaai het makkelijk om vanuit uw rolstoel in bed te komen. Eerst naar het toilet? Vanuit de slaapkamer rijdt u zó de bad/toiletruimte in.

Eropuit dankzij extra rolstoelen, rollator en oplader

Bij uw aangepaste vakantie hoort natuurlijk de mogelijkheid er zelf opuit te trekken. Middagje weg met uw scootmobiel? U laadt ‘m makkelijk op met onze oplader. Liever zelf lopen? Gebruik de rollator die voor u klaarstaat. En begeeft uw rolstoel het of krijgt u een gast die moeilijk ter been is? Gebruik dan de 2 reserverolstoelen van uw aangepaste vakantiewoning.

Meer weten? Uw aangepaste vakantie meteen boeken?

Ontdek voor uw ideale aangepaste vakantie bij ons nog meer luxe faciliteiten. Of boek meteen en verzeker u zelf van een plek in deze prachtige vakantiewoning.